torstaina, lokakuuta 04, 2007

KAUPUNGILLA

Mahtavat vahtikoiramme Mafalda ja Matuto pallon kimpussa. Ne on ihan greizejã.

Ti 2.10.2007

Oi!
Tänään kävin Katjan kanssa asioimassa keskustassa (ostimme askartelutarvikkeita ja ostin merenturkoosin riippukeinun) ja kävimme kenkäkaupassa. Miehet jakelivat lappuja, joissa kerrotaan, kuka palvelee juuri sinua. Tänään minua palvelee Nascimento. Kassalla maksetaan osamaksulla ja seuraavalle luukulle hakemaan tavaraa. Nascimento palvelee -lapulla saat oikeat kengät käteesi. Apteekissa jonotetaan, jotta voidaan kertoa mitä tarvitaan. Seuraavalla luukulla jo maksetaan ja kolmannesta taas lapulla tilamaansa tuotteen saa. Voi Neuvostoliittoa ja voi tehokasta Suomea.

Näimme ryöstön! Mies istui taksissa, ikkuna auki, kun flyerinjakaja ojensi autoon lentolehtistä ja naps! Nappasi mukaansa ehkä kassin tai kännykän. Kuului huuto ja juuri silloin olimme ylittämässä tietä ja astumassa kahden auton välistä takaisin jalkakäytävälle. Edestämme autojen välistä humahti mies sylissään jotain nopeasti kadulle, kettu, juoksi katua pitkin ja katosi kahdessa sekunnissa. Kolme sekuntia eteenpäin, mies nousee taksista, mopo huitoo katuun, mies lähtee juoksemaan perään. Kettu kadonnut jo seitsemän sekuntia sitten! Ketut ovat nopeita, laita ikkuna kiinni kun istut taksissa.

Bussilla kuljettaessa pitää muistaa sulkea bussin ikkuna, kun körötämme tärisevää tietä lävitse kaupungin pahamaineisimman favelan Serviluzin läpi.

Tämän yön nukunkin riippukeinussa. Ilma kuumenee joulua kohti, vaikka kuumuuteen on tottunut. Riippukeinu on viileämpi kuin patja.
Olohuoneemme (Temppeliaukion kirkko, rotat ovat suntioitamme):

Tunnisteet:

2 Comments:

Blogger Sipi said...

Olimme tänään metsäretkellä Korkkisen takalenkillä. Matias näki siellä paljon kuoppia, rotkon ja kaatuneita puita. Matias ja Late jaksoivat hyvin. On vähän lunta. odottelemme kovasti lisää viestejä. Terv. äiti, iskä ja Matias

11:59 ap.  
Blogger Kakara said...

Vitsit.
Mua jotenki ihan itkettää kun lukee näitä tekstejä.
Ikävä.
Ihanaa kun oot siel niin elämässä kii.
<3

8:12 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home