tiistaina, syyskuuta 18, 2007

pieni avautuminen

tasta tietokoneesta, joka on portugalinkielinen!
ja hidas, ja viela hitaampi nettiyhteys, joka katkeaa koko ajan. menee hermo, mitaan kuvia ei voi ladata samaan ikkunaan tekstin kanssa. kone sun kuuluu olla mulle apuna eika hankaloittaa mun elamaa!

ma 17.9.

Kuviot alkaa rutinoituun, vaikka on vasta toinen tyoviikko meneillaan. Perjantaina oltiin Tiian kanssa katsomassa kunnon lattaribandia, sekotus sambaa sun muuta. Tanssittiin jotain samban tyylista (heiluta ãsãriã ja liikuta jalkoja tosi nopeesti). Lisaksi kaytiin keskustassa pyorimassa (ette usko kuinka lyhytta hametta ma kaytan) ja capoeiraesityksessa.

Tunteja jouduimme perumaan loppuviikosta muutaman, kun favelassa oli niin rauhatonta. Jengitappeluita. Ammuskelua. Naapurissa oli perheriita. Mies hakkasi vaimonsa siskoa ja ammuskeli ilmaan. Poliisit tuli ja vei sen miehen pois.

Eilen oli suntikset kaynnissa ja Marcuksen synttarit. Kakskytpaisella joukolla suunnistimme rannalle ja sielta reggaebileisiin (tanssin reggaeta 5 tuntia lahes putkeen!). Marcuksen yksi veli oli DJna, ja kylla blondit tukat heiluivat tanssilattialla kun Jukka-Poika rallatti yhden biisin ihan suomenkielella.
Mahtava meno.

Kuulemiin!

Tunnisteet:

2 Comments:

Blogger Kakara said...

Kjeh.
Taidat tulla pupeltajana takas, hippireggaepileitä ja kaikkee...
Sopis. :)
Mietittiin vähän tossa sunnuntaina ettei tainnut olla kovin antoisa puhelinkeskustelu siihen suuntaan... Meillä kyl oli fiilikset mukana, voit uskoo!
Pysy (riittävän) kaukana pyssyistä.
<3

7:20 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Äääh.
Ihan huippua. On mukava lukea sun kuulumisia. Kuulostaa ihanalta paikalta. Ja torakoistakin on jo varmaan tullu sun ystäviä. Voisin niin vaihtaa sun kanssas osia. Tai ennemminkin tulla sun kaa sinne. Sinne tahtoisin tanssimaan minarissa sun kanssas. Mutta täällä vaan ollaan kylmässä ja sateessa. Onneksi puut alkaa olla melko kauniita kun väri vaihtuu.

Voi hyvin siellä. Mä lähden takas töihin näivettymään. Turvallista oloa ja paljon halauksia.

4:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home